PADI Dry Suite Diver

Vill du hålla dig varm och torr men ändå dyka?

Till skillnad från en våtdräkt håller torrdräkten dig helt torr och dykning i kyligare förhållanden blir komfortabel och underlättas enormt.

Kursupplägg

Kursen omfattar ett e-learning paket , en teorikväll, en poolkväll och två utedyk under 1 dag.

Alla våra torrdräkter har ringsystem i hals och handled för att kunna montera tätningar i din storlek. Under den kallare säsongen tillhandahåller vi s.k. torrhandskar så du inte fryser om händerna.

Du får kunskaper och färdigheter för att säkert kunna dyka med torrdräkt och du lär dig avvägningstekniker samt ned- och uppstigningstekniker.
Du får också lära dig mer om vad det finns för olika modeller av torrdräkter avseende material och råd gällande vad som är viktigt att tänka på för att välja rätt dräkt just för dig.

Kombinera gärna med PPB ( Peak Performance Boyancy – Avvägning)  kursen!

Ingår i kurspris

  • Lån av all utrustning ( ej mask & snorkel)
  • Lån av tjockt underställ ( det tunnare närmast kroppen får du ordna själv)
  • PADI e-certifikat

Förkrav

  • Open Water Diver eller motsvarande
  • 10 år.

Kurspris: 1995:-
Medlemspris: 1795:-

Combo Torrdräkt + PPB: 3500:-

De flesta av våra specialtieskurser planerar vi in efter behov.
Kan du inte se något planerat tillfälle i listan nedan kan du kontakta oss direkt och meddela vilken kurs du är intresserad av.

Planerade kurser

Alla kurserOpen Water DiverAdvanced Open WaterRescueSpecialties

29apr2024

Torrdräktskurs - Dry suit

Du gör teorin och skrivningarna hemma med hjälp av eLearning. Vi träffas i butiken den 29: April 18:00 för de praktiska delarna. och provar ut dykutrustningen. Torsdag den 2:a Maj ses vi i poolen kl 18:00 för poolpasset och sen Lördag den 4:e Maj gör vi ute/examensdyken.

Fullbokad

22maj2024

Torrdräktskurs - Dry suit

Du gör teorin och skrivningarna hemma med hjälp av eLearning. Vi träffas i butiken den 22:a Maj18:00 för de praktiska delarna. och provar ut dykutrustningen. Torsdag den 23:e Maj ses vi i poolen kl 18:00 för poolpasset och sen Lördag den 25:e Maj gör vi ute/examensdyken.

Det är 6 platser kvar

25jun2024

Torrdräktskurs - Dry suit

Du gör teorin och skrivningarna hemma med hjälp av eLearning. Vi träffas i butiken den 25:e Juni18:00 för de praktiska delarna. och provar ut dykutrustningen. Torsdag den 27:e Juni ses vi i poolen kl 18:00 för poolpasset och sen Lördag den 29:e Juni gör vi ute/examensdyken.

Det är 6 platser kvar