Välkommen till Ecodive, stockholms ekologiska dykcenter

Vi är ett PADI 5 Star Instructor Development center. Det betyder att du kan utbilda dej från nybörjare hela vägen upp  till instruktör hos oss. Du får lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi följer konsumentverkets och PADIs säkerhetsrekomendationer vilket bland annat innebär få elever per kurs och instruktör.

Vi ser till att du får en högkvalitativ och säker dykutbildning utan dolda kostnader eller köpkrav. Vi redovisar klart och tydligt alla kostnader, krav och behov för varje utbildning.

För den aktiva sportdykaren erbjuder vi dig allt ett riktigt dykcenter skall kunna erbjuda vilket är allt ifrån generösa öppettider, utbildning, utrustning till resor och aktiviteter.  Vi är även generalagent för BARE och TECLINE.

Vår butik och dykskola finns på Kungsholmen, i Fredhäll med gott om parkeringsmöjligheter och nära Kristinebergs T-bana. Adress Adlerbethsgatan 13. Välkomna förbi!

Missa inte chansen att bli en PADI Instruktör på vår IDC ( Instructor Development Course) under April-Maj 2021. Mer info här om priser och upplägg.

Tag klivet till en ny karriär med nåt Du älskar – Dykning.

Vi kör den nya PADI IDC 2020 utbildningen med den världsberömda PADI Course Director  – Annelie Lövgren Vi har anslutit oss till Actiway, vilket betyder att du kan betala med ditt friskvårdsbidrag för kurser och utflykter!