Välkommen till Ecodive, Stockholms miljömedvetna dykcenter

Vi är ett PADI 5 Star Instructor Development center. Det betyder att du kan utbilda dej från nybörjare hela vägen upp  till instruktör hos oss. Du får lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi följer både konsumentverket och PADIs säkerhetsrekomendationer noga vilket bland annat innebär få elever per kurs och instruktör.

Du får en högkvalitativ och säker dykutbildning utan dolda kostnader eller köpkrav. Vi redovisar klart och tydligt alla kostnader, krav och behov för varje utbildning.

För den aktiva sportdykaren erbjuder vi dig allt ett riktigt dykcenter skall kunna erbjuda vilket är allt ifrån generösa öppettider, utbildning, utrustning till resor och aktiviteter.  Vi är även generalagent för BARE (världberömda torrdräkter) och TECLINE ( Regulatorer , vingar och mycket mer). Vi har stockholms största butik med ett stort lager och sortiment av det mesta du kan behöva för din dykning. 

Vår butik och dykskola finns på Kungsholmen, i Fredhäll med gott om parkeringsmöjligheter och nära Kristinebergs T-bana. Adress Adlerbethsgatan 13. Välkomna förbi!

Missa inte chansen att bli en PADI Instruktör på vår IDC ( Instructor Development Course)  Septemberkursen 2021. Mer info här om priser , datum och upplägg.

Tag klivet till en ny karriär med nåt Du älskar – Dykning.

Vi erbjuder den helt nya PADI IDC 2020 utbildningen med vår världsberömda PADI Course Director  – Annelie Lövgren 

Vi har nöjet att erbjuda en helt ny kurs Östersjöns Miljö – En PADI special kurs som behandlar den speciella miljö östersjön har. På denna kurs lär du dig om olika habitat och botten kompositioner , Identifiera arter, fisk, organismer, växter och alger och ger dig kunskap om Östersjöns unika miljö.Vi har anslutit oss till Actiway, vilket betyder att du kan betala med ditt friskvårdsbidrag för kurser och utflykter!