Emergency First Response

En kurs för alla, inte bara dykare.
Ta med dig familj och vänner för en enormt viktig kurs!

Du lär dig rädda liv både genom teoretiska och praktiska övningar.

Ni får öva scenarios på både vuxen – och barndocka samt med en defibrillator.
Vi lär lära er lägga förband, spjälka ben och plåstra om varandras påhittade blessyrer och det är en riktigt rolig kurs!

Ni får låna en DVD att titta på hemma innan kursen och ni kikar i den mycket välgjorda manualen hemma i lugn och ro innan vilket ger oss massor med tid för övningar.

Emergency First Response – första hjälpen-HLR-AED utbildningar följer internationella och svenska regler, uppfyller kraven för Skeppare 8 och den nya refresher kursen för yrkessjöfarten enligt Manila Fördraget och STCW reglerna, samt Arbetsmiljöverkets regler för första hjälpen i arbetslivet och Svenska Första Hjälpen Rådets riktlinjer 2013.

Upplägg

  • 1 dag, teori och praktik

Ingår

  • Internationellt giltigt certifikat

Kursris: 1495:-
Medlemspris: 1350:-

Planerade kurser

30nov2022

Open Water Referral 30 november-1-8 december

Du gör teorin och skrivningarna hemma med hjälp av eLearning. Vi träffas i butiken den 30 november kl 18:00 för de praktiska teoridelarna. Torsdag den 1:a och torsdag den 8:e tränar vi i pool. Sen är du klar för examen på varmare ort. Du kan också göra examen i Sverige men då först under 2023.

Det är 6 platser kvar

17dec2022

Equipment specialist 17 December

Under denna kursdag kommer vi gå igenom all tänkbar dykutrustning. Vi lär oss om den dykutrustning vi använder. Vi tittar på olika modeller och varianter som finns på marknaden och dessutom skruvar och mekar vi och lär oss hur det fungerar och hur man gör enklare service och reparationer. En perfekt kurs som gör att du kan fatta kloka inköpsbeslut, ta hand om din utrustning och klarar fältreparationer. Kl 9-15.

Det är 6 platser kvar

Våra öppettider
Måndag-Torsdag 12-19
Fredag 12-18
Lördag 11-16
Söndag stängt

Nya Tillägg
När vi är i pool tillkommer entree avgift utöver kurskostnaden – betalas direkt i kassan vid badet.
Vi har ej längre möjlighet att skjutsa till pool eller dykplatser

Röda Havet
Liveaboard med Ecodive
24 Nov - 1 DEC