Divemaster

Att utbilda sig till Divemaster ger dig möjlighet att jobba med dykning världen över. Divemasterns främsta uppgift är att ta hand om dykare på deras nöjesdyk och guida dem på olika dykplatser samt att hjälpa instruktörer på kurser. Det innebär också en del logistiskt arbete. Det viktigaste av allt är dock att du kommer vara en förebild för andra dykare. Dykare som hela tiden strävar efter att bli bättre kommer att komma till dig för att få råd, därför kräver kursen en hel del av dig som blir Divemaster!
När du utbildar dej på den här nivån förutsätter vi att du har din egen utrustning.

Vår Divemasterutbildning är helt individuelt upplagd, det innebär att du får en instruktör som handledare/mentor och ni lägger upp programmet tillsammans. När du påbörjar din divemaster blir du en i personalgruppen och vi kommer lära dig allt som har med dykning att göra , det inkluderar jobba i butiken, rutiner och pappersarbete. Vårt mål är att en divemaster från Ecodive skall kunna hela den profesionella dykningens alla sidor och vara attraktiv på arbetsmarknaden.

Nu kan vi genom vår partner på Malta erbjuda möjligheten till praktikplats på Malta – Det ser bra ut i din CV !

Pris för Divemasterutbildning 3.995:-

och då ingår även all utbildningsmaterial från PADI.
Tillkommer E-learningavgiften som du betalar direkt till PADI

Förkrav:

  • Open Water Diver, Advanced Open Water Diver och Rescue Diver.
  • 40 loggade dyk vid kursstart (60 vid examination).
  • Godkänd läkarundersökning

 

10289930_806852972667280_7108643953592545891_n

 

Divemastern behövs alltid för att hjälpa instruktören och eleverna på kurserna. Divemastern är även den som tar hand om våra dykutfärder.

 

Boka kurs   Intresseanmälan

Kommentera