Välkommen till Ecodive, stockholms ekologiska dykcenter

PADI_GreenStar_hdr

Vi är ett PADI 5 Star Instructor Development center. Det betyder att du kan utbilda dej från nybörjare hela vägen upp  till instruktör hos oss. Du får lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi följer konsumentverkets och PADIs säkerhetsrekomendationer vilket bland annat innebär få elever per kurs och instruktör.

Vi ser till att du får en högkvalitativ och säker dykutbildning utan dolda kostnader eller köpkrav. Vi redovisar klart och tydligt alla kostnader, krav och behov för varje utbildning.

För den aktiva sportdykaren erbjuder vi dig allt ett riktigt dykcenter skall kunna erbjuda vilket är allt ifrån generösa öppettider, utbildning, utrustning till resor och aktiviteter.  Vi är även generalagent för BARE och TECLINE.

Vår butik och dykskola finns på Kungsholmen, i Fredhäll med gott om parkeringsmöjligheter och nära Kristinebergs T-bana. Adress Adlerbethsgatan 13. Välkomna förbi!

  

Facebookflöde

Ecodive

Hos oss kan du lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi erbjuder dig allt ett dykcenter skall kunna erbjuda den aktiva sportdykaren. Det betyder allt från utbildningar, utrustning, resor och aktiviteter.
Ecodive
Ecodive shared Maja Jönsson's post.24/04/2017 @ 2:05
Ecodive
Ecodive shared a post.20/04/2017 @ 18:10
Bilder från några av påskens utflykter.
Ecodive
Ecodive12/04/2017 @ 13:54
Påskens öppettider: Skärtorsdag 13-17. Fredag, lördag, söndag, måndag: Stängt.
Ecodive
Ecodive at Ecodive.24/03/2017 @ 16:56
Saras nya regulator ! Pink is THE new TEC
Ecodive
Ecodive with Jonas Pallinder.20/03/2017 @ 7:37
Ett stort tack till samtliga som besökte vår monter på dykmässan i helgen. Det blev många möten med både bekanta ansikten och en hel del nya.
Vi vill också passa på att hälsa våra nya medlemmar i sälteam välkomna!
Vi har ett underbart dykår framför oss!!! 👌❤️👌
Ecodive
Ecodive19/03/2017 @ 11:07
Vill du förlänga dina bottentider när du dyker, kom till DykMässan och anmäl dig till en PADI Enriched Air kurs och få en O2 analysator på köpet!!!
Mässpris: 1.500kr

 

Kommentera