Välkommen till Ecodive, stockholms ekologiska dykcenter

PADI_GreenStar_hdr

Vi är ett PADI 5 Star Instructor Development center. Det betyder att du kan utbilda dej från nybörjare hela vägen upp  till instruktör hos oss. Du får lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi följer konsumentverkets och PADIs säkerhetsrekomendationer vilket bland annat innebär få elever per kurs och instruktör.

Vi ser till att du får en högkvalitativ och säker dykutbildning utan dolda kostnader eller köpkrav. Vi redovisar klart och tydligt alla kostnader, krav och behov för varje utbildning.

För den aktiva sportdykaren erbjuder vi dig allt ett riktigt dykcenter skall kunna erbjuda vilket är allt ifrån generösa öppettider, utbildning, utrustning till resor och aktiviteter.  Vi är även generalagent för BARE och TECLINE.

Vår butik och dykskola finns på Kungsholmen, i Fredhäll med gott om parkeringsmöjligheter och nära Kristinebergs T-bana. Adress Adlerbethsgatan 13. Välkomna förbi!

  

Facebookflöde

Ecodive

Hos oss kan du lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi erbjuder dig allt ett dykcenter skall kunna erbjuda den aktiva sportdykaren. Det betyder allt från utbildningar, utrustning, resor och aktiviteter.
Ecodive
Ecodive07/02/2018 @ 15:36
Nu finns det ett nytt Tecline servicekurstillfälle.
Lördag den 24 mars.
http://ecodive.se/sv/boka-dykkurs/
Ecodive
Ecodive07/02/2018 @ 13:13
Efter ett återbud så finns det nu 1 plats kvar.
Tecline servicekurs lördag 17 februari
Under den här kursen så lär vi oss att serva och reparera Scubatech/Teclines regulatorer. Vi går igenom dokumentation, ritningar, reservdelar och servicekits. Vi monterar isär olika modeller av 1:a steg och 2:a steg diskuterar olika tekniker och använder specialverktyg byter service kit och monterar ihop samt justerar in de olika delarna. För de som jobbar inom dykning, eller serviceföretag med ansvarsförsäkring så blir ni certiferade servicetekninker. Övriga kan på eget ansvar serva sin egen utrustning, krav att man äger en Tecline regulator. Kl 10-14
Antal platser kvar: 1 BOKA KURS
Ecodive
Ecodive29/01/2018 @ 13:08
Från och med idag 29/1 håller vi öppet som vanligt:
må-to 13-19
fr 13-18
lö 11-16
Välkomna!
Ecodive
Ecodive added 3 new photos.19/01/2018 @ 12:14
Torsdagens pool: Johanna tränade vidare med våra referralelever och Micke ställde upp som parkamrat till Tomi för equipment exchange
Ecodive
Ecodive15/01/2018 @ 22:50
Hemsidan fungerar igen, beklagar strulet!
Ecodive
Ecodive15/01/2018 @ 22:05
Hemsidan är nere för tillfället. Vi jobbar på att fixa problemet! Beklagar för besväret!

 

Kommentera