Välkommen till Ecodive, stockholms ekologiska dykcenter

PADI_GreenStar_hdr

Vi är ett PADI 5 Star Instructor Development center. Det betyder att du kan utbilda dej från nybörjare hela vägen upp  till instruktör hos oss. Du får lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi följer konsumentverkets och PADIs säkerhetsrekomendationer vilket bland annat innebär få elever per kurs och instruktör.

Vi ser till att du får en högkvalitativ och säker dykutbildning utan dolda kostnader eller köpkrav. Vi redovisar klart och tydligt alla kostnader, krav och behov för varje utbildning.

För den aktiva sportdykaren erbjuder vi dig allt ett riktigt dykcenter skall kunna erbjuda vilket är allt ifrån generösa öppettider, utbildning, utrustning till resor och aktiviteter.  Vi är även generalagent för BARE och TECLINE.

Vår butik och dykskola finns på Kungsholmen, i Fredhäll med gott om parkeringsmöjligheter och nära Kristinebergs T-bana. Adress Adlerbethsgatan 13. Välkomna förbi!

 


Vi har anslutit oss till Actiway, vilket betyder att du kan betala med ditt friskvårdsbidrag för kurser och utflykter!  

Facebookflöde

Ecodive

Hos oss kan du lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi erbjuder dig allt ett dykcenter skall kunna erbjuda den aktiva sportdykaren. Det betyder allt från utbildningar, utrustning, resor och aktiviteter.
Ecodive
Ecodive shared Tecline Sverige's post.21/05/2018 @ 17:16
Ecodive
Tecline Sverige
Vill du veta mer om hur Tecline’s Peanut fungerar? Gå då in och titta på denna film. Kom gärna in till oss i butiken så hjälper vi dig att välja den som passar dig och dina behov. https://youtu.be/gpgi24jUneY
Ecodive
Ecodive18/05/2018 @ 21:16
I morgon Pingstafton håller vi butiken stängd.
Ecodive
Ecodive added 11 new photos — with Sergejs Rukmans and 10 others.13/05/2018 @ 17:47
Grattis till våra 7 nya Rescue Divers! Det har varit en jobbig helg men ni har slitit på bra! ✌️👌
Ecodive
Ecodive shared PADI Pros - Europe's post.13/05/2018 @ 16:32
GRATTIS, Pierre!!!
Ecodive
Ecodive added 5 new photos — with Emelie Wahrby and 5 others.12/05/2018 @ 22:29
Dagens Rescue Diver dag, imorgon fortsätter vi! ✌️
Ecodive
Ecodive10/05/2018 @ 18:57
Nu är det dags för torrdräktsträning inför examensdyken

 

Kommentera