Välkommen till Ecodive, stockholms ekologiska dykcenter

PADI_GreenStar_hdr

Vi är ett PADI 5 Star Instructor Development center. Det betyder att du kan utbilda dej från nybörjare hela vägen upp  till instruktör hos oss. Du får lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi följer konsumentverkets och PADIs säkerhetsrekomendationer vilket bland annat innebär få elever per kurs och instruktör.

Vi ser till att du får en högkvalitativ och säker dykutbildning utan dolda kostnader eller köpkrav. Vi redovisar klart och tydligt alla kostnader, krav och behov för varje utbildning.

För den aktiva sportdykaren erbjuder vi dig allt ett riktigt dykcenter skall kunna erbjuda vilket är allt ifrån generösa öppettider, utbildning, utrustning till resor och aktiviteter.  Vi är även generalagent för BARE och TECLINE.

Vår butik och dykskola finns på Kungsholmen, i Fredhäll med gott om parkeringsmöjligheter och nära Kristinebergs T-bana. Adress Adlerbethsgatan 13. Välkomna förbi!

 


Vi har anslutit oss till Actiway, vilket betyder att du kan betala med ditt friskvårdsbidrag för kurser och utflykter!  

Facebookflöde

Ecodive

Hos oss kan du lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi erbjuder dig allt ett dykcenter skall kunna erbjuda den aktiva sportdykaren. Det betyder allt från utbildningar, utrustning, resor och aktiviteter.
Ecodive
Ecodive is with Lena Porgerus.19/04/2018 @ 22:55
Kvällens pool. En ny Open Water klass började sitt äventyr. Några DM kandidater tränade vidare och en som inte dykt på länge tog nya tag inför sin resa. Bra jobbat allesammans!
Ecodive
Ecodive added 3 new photos — with Adam Vall Wallqvist and 3 others.15/04/2018 @ 17:40
Årets första PPB kurs avklarat! Bra jobbat Adam och grattis till ditt nya cert nu är det bara några dyk kvar till MSD 😁 #ecodivesthlm #björkvik #padi #peakperformancebouancy #beardeddivers
Ecodive
Ecodive is with Jessika Olofsson and 2 others.14/04/2018 @ 18:51
Våren är här! Sol och dykning kan det bli bättre!? Grattis till våra 4 nya torrisar! Grymt bra jobbat under ytan och på land ✌️👌
Ecodive
Ecodive12/04/2018 @ 22:35
Kvällens pool: Torrdräktskurs, Open Water, och prova på dyk!
På lördag är det examensdags för torrdräktsklassen.
Ecodive
Ecodive shared Divesoft's post.12/04/2018 @ 13:13
Ecodive
Ecodive28/03/2018 @ 19:02
I morgon skärtorsdag slår vi igen butiken redan klockan 17:00. Öppnar igen tisdag 3/4 kl 13:00
Vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk!

 

Kommentera