Välkommen till Ecodive, stockholms ekologiska dykcenter

PADI_GreenStar_hdr

Vi är ett PADI 5 Star Instructor Development center. Det betyder att du kan utbilda dej från nybörjare hela vägen upp  till instruktör hos oss. Du får lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi följer konsumentverkets och PADIs säkerhetsrekomendationer vilket bland annat innebär få elever per kurs och instruktör.

Vi ser till att du får en högkvalitativ och säker dykutbildning utan dolda kostnader eller köpkrav. Vi redovisar klart och tydligt alla kostnader, krav och behov för varje utbildning.

För den aktiva sportdykaren erbjuder vi dig allt ett riktigt dykcenter skall kunna erbjuda vilket är allt ifrån generösa öppettider, utbildning, utrustning till resor och aktiviteter.  Vi är även generalagent för BARE och TECLINE.

Vår butik och dykskola finns på Kungsholmen, i Fredhäll med gott om parkeringsmöjligheter och nära Kristinebergs T-bana. Adress Adlerbethsgatan 13. Välkomna förbi!

  

Facebookflöde

Ecodive

Hos oss kan du lugnt och säkert lära dig att utforska undervattensvärlden. Dessutom med ett miljötänk på köpet. Vi erbjuder dig allt ett dykcenter skall kunna erbjuda den aktiva sportdykaren. Det betyder allt från utbildningar, utrustning, resor och aktiviteter.
Ecodive
Ecodive24/11/2017 @ 10:01
Pool torsdag!
Ecodive
Ecodive is with Kylähullu Kyäpelinvuarelta and 2 others.19/11/2017 @ 18:42
Idag kan vi gratta Jesper, Patricia, Melina, Emy, Fredrik och Kristoffer till deras Open Water cert, de passade också på att ta torrdräktscertifikatet.
Bra jobbat i regn och kyla!
Ecodive
Ecodive16/11/2017 @ 22:35
2 personer som valt att slänga sig in i undervattensvärlden för första gången, 2 personer som precis blivit klara för öppna dyk i havet, en elev som var klar för flera år sen men var sugen på en uppfräschning, samt en som valt att gå hela vägen upp på PADIstegen och bli #Divemaster

Allt går att göra på #Ecodive
Välkomna in och boka din kurs redan idag! Vad väntar du på? 💦

#Ecodivestockholm #ecodivesthlm #sweden #Scubadiving #PADI #padicourses #lifeisbetterunderthesurface #blowthembubbles 👌🏻
Ecodive
Ecodive13/11/2017 @ 19:17
Då var det dags för ännu ett poolpass! Viktlöshet och nya prövningar i den bästa av världar! Vilken bra start på veckan! Hur var din måndag?

Intresserad av att lära dig dyka? Kontakta oss! Vi har alla kurser från nybörjare till professionell nivå!

#ecodive #ecodivesthlm #ecodivestockholm #PADI #padiow #openwater #padiopenwater #confinedopenwater #OWSI
#oceandevotion 💦
Ecodive
Ecodive is with Mie Jarl and 4 others.10/11/2017 @ 19:16
Full fart i poolen nu ska vi lära oss att dyka
Ecodive
Ecodive is with Magnus Keijser.10/11/2017 @ 19:13
Full fart i poolen

 

Kommentera